۴ پاسخ

به نظر من اونقدر وحشتناک نیست که نشه تحملش کرد. البته واقعا هرکسی یه نظری داره چون استانه تحمله افراد فرق میکنه ولی در کل بدون درد نیست. نگران نباش. خدا به وقتش تحملشم میده. توکل کن و خودت نترسون

منکه نتونستم طبیعی زایمان کنم و ب دردای وحشتناکش نرسیدم.ولی همین دردایی هم ک کشیدم با آمپول فشار شکمت سفت میشه موقعه درد.از ی جا ب بعد دیگه دردش زیاد میشه..
البته من درد زیاد کشیدم ولی دهانه رحمم باز نشد

خیلی 🤣🤣🤣🤣
ولی چیزی ک خدا واسه ادم قرارداده همیشه بهتر از راه های دیگس من خودمم میخوام طبیعی باشم مثل بچه اولم اگه خدا بخواد

بله خیلی