۵ پاسخ

عزیزم این درجه تب نیست. کلا حرارت بدنشون بعد واکسن بالا میره که طبیعی هست. قطره رو ادامه بدید. و جاشو خنک نگه دارید. دقیقا دوستمون درست گفتند پارچه ولرم بذارید کشاله ران و زیر بغلش. دستش هم با آب خنک بشورید

تا میتونی زود به زود شیر بهش بده تبشو میاره پایین

من تا تبش ۳۸ نمیشد میگفتم تب نداره😅 اما پوشکش رو باز کن شیرش بده تبش میاد پایین

لباسشو کم کن رو شو نپوشون .بخاری روشن نکن .پاشویه زیربغل و کشاله ران با آب ولرم .شیر بده مرتب .قطره استا هر ۴ ساعت .اگه با اینکارا تبش پایین نیومد .شیاف استامینوفن مخصوص کودک نصفشو براش بزار .ببین تبش میاد پایین یا نه ..

عزیزم تا 37.3 تب حساب نمیشه حالا دو دهم درجه تب داشته طبق روال جلو برو دمای اتاق کمتر لباس کمتر قطره بموقع