۵ پاسخ

سلام خانومی
کپسولو ک باز کنی توش پره گرانوله
من ۵۰ گرانول جدا میکردم (ب تجویز پزشکش)میکوبیدم ک له بشه
بعد میریختم تو آب قند با قاشق بهش میدادم
یه کوچولو قند مینداختم تو آب.خیلی هم شیرین نمیکردم

سلام.
دکتر به من گفته بود ۷تا دونه از تو کپسول درآرم بهش بدم....من با دسته ی هاون تو یه کاسه ی ماست خوری اون ۷تا دونه رو پودر میکردم و یه قاشق مرباخوری آب جوشیده ی سردشده بهش اضافه میکردم و با قاشق میریختم دهن بچه م.

مال من ۳رصه نکسیوم هست میریزم تو آب پودر میشه و حل میشه

عزیزم حل نکن که بد مزه میشه با قاشق بریز رو زبونش پشت سرش سریع با قاشق بهش آب بده

من ۱۷ تا دونه میریزم تو قاشق و یه خورده آب میریزم توش و میدم بخوره و بعد بهش آب میدم. ولی باز گریه میکنه