۸ پاسخ

نه عزیزم نده اثرشوکم میکنه اوردی خونه سریع بده

نیم ساعت قبل از واکسن به اندازه دوبرابر وزن اش باید استامینوفن بدید.

نیم ساعت قبل که خواستی ببریش واکسنشو بزنی قطره استامینوفن بهش بده ۱۰ یا ۱۲ قطره

نه عزیزم قبلش نیازی نیست بعدش بده

بهداشت به من گفت ندی بهتره تاثیر واکسنو کمتره میکنم

سلام گلم من دیروز زدم واکسن دخترمو قبلش ندادم قطره رو، آوردم خونه سریع دوبرابر وزنش بهش دادم هر چهارساعت یه بار تکرار کردم و کمپرس سرد گذاشتم و امروز هر شش ساعت یه بار قطره دادم بهش و کمپرس گرم گرفتم و مرتب دمای بدنشو چک می کردم خدارو شکر اصلا تب نکرد و زیادیم درد نکشید و اذیت نکرد
انشاالله برا شما هم مثل دختر من همه چی خوب باشه

من به پسرم قبلش دادم دکترش گفت حتما قبل واکسن بهش استامینوفن بده

سلام عزیزم منم امروزصبح واکسن دوماهگی پسرموزدم.یه ربع قبلش دوبرابروزنش دادم اونجا که گفتم بهشون گفتن خیلی کارخوبی کردی بعدش هر۴ساعت دادم