۹ پاسخ

عزیزم پسر من دوماهه هست دکترش قطره گیاهی داد اسمش گولیف هست عالیه

خودم بعد هر وعده غذا عرق نعنا می خورم😫😫

كارى نميشه كرد..فقط صبور باشيد و با آرامشدر كنارش باشيد تا اين درد تمومبشه..دارو ها خيلي تاثيرى ندارند

من دکتر گفته چون زیر چهل روزش نمیشه دارو داد ولی یه روغن داده ترکیب سیاه دانه اس با یه چیز دیگه ماساژ میدم شکم و پهلوهاش رو نفخش دفع میشه خیلی خوبه

من رازیانه بهش میدم

سلام عزیزم من دخترم داغون میشدازبس گریه میکردازنفخ تنها راهش این بودیه مقدارپودرزیره تویه مقداریه آب جوش حل میکردم بهش میدادم ب2دقیقه نمیکشیدخوب میشداب رواتیش بود

شربت سگاگریپ میدادم پسرم
البته خودت حتما عرق نعنا و گرمیجات در حد تعادل بخور تا شیر ت هم نفخش گرفته بشه
عرق نعنا و قند اب هم خوبه برا نوزاد

قطره بایولاکت میدم

من کلا ترجیح میدم غذاهای نفاخ نخورم که بچه هم دلپیچه نگیره اگرم مجبور بشم بخورم simethicone میدم بهش عالیه