۶ پاسخ

اگه سرش به سرامیک وچیز ای محکم نخورده نگران نباش چیز مهمی نیس دختر من کارش همینه هرروز می افته سرش میخوره زمین گریه میکن من دیگه عادت کردم بچه با این افتاد نا بزرگ میشه

ببرش دکتر بنظرم یکی از مامانا همچین اتفاقی براش افتاد پسرش خونریزی داخلی کرده بود فقط زود بردش نرسید به مغز شماهم ببرش پشیمون نشی بعدا...

سلام گلم حتما سرش درد می‌کنه ک خواب نمیره پسر منم یه بار افتاد و همین کارو میکرد بهش قطره استامنیفون دادم بعد آروم گرفت

سلام، انشاالله که چیزی نیست،یک صدقه بزار کنار براش...اگر خیلی بیقراری میکنه، یا بیحاله ببرش دکتر ضرری نداره..... خاطرت جمع میشه!!! یک ضرب کوچک ممکنه هم خطرناک باشه و هم نه

وای نگو اتفاقی ک برا پسرمنم رخ داده امشب منم نگرانم و الان خابه هی صداش میکنم نذار بخابه اگ خابید هوشیار باش

اگه حالش بده ببر دکتر.