۴ پاسخ

معمولا خیلی بخوان طول بکشن ۲۰روز زمان میبرن اما تو در روز سه بار خودتو با سرم شستشو بشور یاحتی میتونی با آب ونمک وبعدش حتما با سشوار خشک کن خودتو حتما هروز همین کارو بکن سریع خوب میشن زیاد خودتو بازنکن سعی همش تا۴۰روز پاهات بسته باشه موقع نشستن یاهرچیزی...

فك كنم حدود ١٠-١٢ روز طول كشيد تا بيفته بخيه هام

تو روز چن دقیقه ای شورت در بیار پاتو بازکن بزار هوابخورن زیرت ی جیزی بنداز ک کثیف نشه زمین. بتادین و اب رقیق کن خودتو بشور..اگ‌خونریزی کم داری نوار نزار شورتت زود زود عوض کن

۳هفته طول میکشه عزیزم
با سرم شستشو خودتو بشور بعد از هربار دستشویی رفتن سشوار بزن
بعد از ۱۰روز کرم ترمیم کننده بزن روزی ۱ ساعت هم آزاد بذار خودتو که هوا بخوره زودتر خوب شه