۷ پاسخ

بله همینه عزیزم اگه تازه داری عادت میدی وقتی میزاری تو دهنش یه کوچولو به دستت بگیر که از دهنش نیافته بعد ول کن تا عادت کنه بهش

سلام عزیزم تو عکس زیاد معلوم نیس پستونک ارتودنسی همینه احتمالا برعکس میزاری ب این صورتی ک عکس گرفتم بزار ببین

بله همینه عزیزم اگه تازه داری عادت میدی وقتی میزاری تو دهنش یه کوچولو به دستت بگیر که از دهنش نیافته بعد ول کن تا عادت کنه بهش

این شکلیه سر گرد بالا قسمت صاف روی زبون

آره عزیزم همینه