۹ پاسخ

عزیزم چرا بچه کوچیک میبری بیرون اونم تو شب میگن خیلی بده،شبا بالاسرش هم قران بذار هم ی چیز تیز مث چاقو،براشم مدام آیت الکرسی بخون،خونه رو هم تاریک نکن،کنارش بخواب ک هروقت پرید زود دستشو بگیری یا لمسش کنی ک احساس امنیت کنه و دوباره بخوابه

اتاق خوابتونو که میخوابید تاریک تاریک نکنید به هیچ وج

قدیمی ها همیشه میگن بچه رو بیرون نیاید برد تا ۴۰ روز مخصوصا شب ها از زیر درخت هم رد نکنین منم یکبار پسرمو بردم بیرون نصف شب بود اینقدر جیغ زد که نگو

نمیشه نرین بیرون تا ۴۰ روز ب ارامش احتیاج داره و یکم عادت کن ب محیط بیرون همراهش قران بزار و براش ایه الکرسی بخون تند تند و صلوات بفرس

دخترمنم بااینکه چراغ خواب روشن اکنطوری میشه ولی لامپ آشپزخونه هم براش روشن میزارم بهتره

عزیزم طبیعیه هنوز فکر میکنن تو رحم مادرن
اونا هنوز نورم میبینن
بعد ۴۰روز یواش یواش خوب میشه دختر منم اینجوری بود بردمش دکتر

اخه تواین هوای سرد بااین کرونا با نوزاد بیرون براچی میری دختر بشین تو‌خونه بزار این بچه یکم جوون بگیره بعدش هرجا دوس داری برو بچه گناه داره بخدا تا قبل چهل ما حتی نمیزاریم کسی بیاد بچه رو ببینه چه برسه ببریمش بیرون
دیگه بیرون نرو لطفا بالاسر بچه قران بزار

منم کلا دخترمو از اول زیاد میبردم بیرون
هیچ دلیلی نداره که بچتو بیرون نبری عزیزم...
ولی از تاریکی میترسن بچه ها نباید توی تاریکی مطلق بذاریش.. تو ماشینم میشینی یه نوری روشن بذار
من فلش گوشیمو روشن میکنم توی ماشین..
من خودم نوزاد که بودم نزدیک 1 ماه با هواپیما مسافرت کردیم تازه من که برای قدیم تر بودم...
اینا همه یه مشتی خرافاته چرته که بیرون نبر، اینکارو بکن، اونکارو نکن..
فقط تاریک نباشه چون از لحاظ روانی بچه میترسه.. ✋

من پسرم۱۰روزش بود بردمش سفر باهاشم بیرون رفتم ولی اصلاایطور نشد ولی درکل همیشه بالاسرش قران بزار