۶ پاسخ

عزیزم دقیقا پسرم همینجور بود دکتر بش شیر خشک زد آلرژیک ببلاک اچ آ داد

كوكليك دوره داره وبا چيزي خوب نميشه ميتوني قطره ي كوليكز بدي اروم بشه يكم تا ٤ماهگي كوليك هستش

شیرخشک سیمیلاک توتال کامفورت 1 _ البته خیییلی به سختی گیر میاد، مثلا من کل داروخانه های اصفهان رو گشتم 5-6 تا پیدا کردم، ک هرداروخانه بیش از یکی بهم نمی‌داد. ولی برای بچه هایی که مشکل نفخ و کولیک و رفلاکس دارن عالیه، هضمش آسونه، تو شکم نی نی هم راحت بکار میفته. یکی دوتا بخر امتحان کن ایشالا مشکلت کمتر میشه

والا من فک میکردم کولیکه برم سونو گفت سنگ داره😔

قطره پدی لاکت بده حتما باید داحل بخچال باشه و اصلا مگر برا استفاده بیرون نیار ۴قطره ۱۲ڟهر ۴قطره ۱۲شب

مامان فرزانه میتونی بگی مشکلت با چی‌ حل شد؟دختر منم با شیر خشک دلپیچه میشه تو رو خدا بگید چه کنم؟