۳ پاسخ

سلام عزیزدلم, نگران نباش بچه منم پایین بود ی حرکت داشتم در روز ک باعث شد بچم زود بیاد بالا توهم انجام بده, دراز بکش و باسنتو بچسبون به دیوار پاهاتو بده بالا, در روز چند دقیقه انجام بده مثلا صبح پنج دقیقه عصر هم پنج دقیقه, و حتما میاد بالا اینجور امتحان کردم گلم, حتما انجام بده

بچه من گاهی کنار نافم میزنه ولی اکثرا تو لگن و وژانه

سلام۔بچه منم پایینه دقیقا زیر زیر شکمم۔هنوز وقت هست بره بالا