۶ پاسخ

من اصلا شیر نداشتم از اولش دخترم شیرخشکی بوده ولی تا الان که چهارماهه هست موهام مشت مشت میاد پایین کل خونه پر مو هست دیگه خسته شدم

من که روزی یه وعده شیر میدم ولی دارم کچل میشم بخدا 😔

معمولا تا ٦ ماهگي بهتر ميشه
من كه اوايل افسرده شده بودم از بس ريزش داشتم رفتم موهامو پسرونه با ماشين زدم كه كمتر متوجه ريزششون بشم
الان خيلي بهتر شده خداروشكر نگران نباش خوب ميشه البته تغذيه خوب هم فراموش نشه

سلام عزیزم اره من شنیدم میگن تا گایان شیردهی ادامه داره... منم خیلی اذیتم ولی دکتر زینک نوشته یک روز در میون بخورم

من الان پسرم هفت ماهشه خیلی خیلی کم شده ریزشم

مولتی ویتامین و آهن خیلی از این ریزش جلوگیری میکنه