۷ پاسخ

⚠️نبایدهای آرایشی دوران #بارداری
➖➖➖➖➖➖➖🍃
@dr_zanan
🔺هاشور ابرو
🔺رژ لب
🔺تاتو
🔺لاک زدن
🔺رنگ مو
🔺رنگ ابرو
🔺کرم های لایه بردار
🔺عطر و ادکلن (حاوی الکل)

♻️بخاطر وجود مواد شیمیایی در این مواد و جذب آن توسط پوست، برای جنین مضر است

⚡️حتی الامکان سه ماهه اول و دوم بارداری انجام نشود
➖➖➖➖➖➖➖🍃

دکتر من که گفت به هیچ عنوان لاک،ژل لاک کاشت،مام عطر اسپره این چیزا همه ممنوع بخاطر مواد داخلشون از طریق پوست و ناخن وارد خون میشه و برای جنین خوب نیست،حالا سلیقه ایه بیشتر انگار این موضوع تا تشخیصی،ولی اگه سلامت بچه براتون مهمتره ۹ماه رو رعایت کنین

بله عزیزم بخاطر موادی ک دارع.
ممنکنه از طریق پوستت ب جنین اسیب بزنه.
ماهای اخر میتونی بزنی

⚠️نبایدهای آرایشی دوران #بارداری
➖➖➖➖➖➖➖🍃
@dr_zanan
🔺هاشور ابرو
🔺رژ لب
🔺تاتو
🔺لاک زدن
🔺رنگ مو
🔺رنگ ابرو
🔺کرم های لایه بردار
🔺عطر و ادکلن (حاوی الکل)

♻️بخاطر وجود مواد شیمیایی در این مواد و جذب آن توسط پوست، برای جنین مضر است

⚡️حتی الامکان سه ماهه اول و دوم بارداری انجام نشود

فقط بخاطر بوش میگن بده
اگه جایی باشی که تهویه خوب داشته باشه و سریع بوش بره اشکالی نداره
فقط برای پاک کردنش نباید از استون استفاده کنید

من از دکترم پرسیدم گفت ضرری نداره، فقط میشینم تو بالکن که بوش بهم نخوره

نه عزیزم اخه چه صرری میتونه داشته باشه روی ناخن میزنی.نه جذب میشه نه چیزی