۵ پاسخ

من تا لیمو شیرین میخوره پسرم اون روز چن بار مدفوع میکنه تو هم امتحان کن

سلام.. یه خورده انجیر بریز تواب جوش یه چن ساعتی بزار... بعد با ابش بده بخوره خیلی خوبه

بیسکویت مادر باشیرپاستوریزه بده بخوره سریع روون میکنه شکمشو....یا روغن زیتون بریزیدتوغذاش...سبزیجات فراوون تو غذاش باشه مثلا سوپ پرسبزی و......

سلام. الو یا انجیر خیس کن. آبش رو بده بخوره.کیوی .گلابی اینها ملین هستن .دادوخانه شربت انجیر هم میتونی بدی

آلو بخارا و کره بریز تو غذاهاش