۱۰ پاسخ

به سلامتی انشاالله 💝💝💝
منکه گوشای دخترم و به توصیه دکترش سوراخ نکردم چون گفتش وقتی میخواد دندون در بیاره درد داره دستشو میزنه به گوشش اذیت میشه

عزیزم لطفاً این کارو انجام ندید فعلا اگه خدایی نکرده عفونت کنه و متوجه نشه خیلی خطرناکه.اجازه بدید بزرگتر بشه اگه درد داشت بگه خودش. آخه بچه چند ماهه گوشواره میخواد چکار

من هم فعلا انجام ندادم البته دکتر ش گفت ۴ماه به بعدگوش سوراخ میکنن

میگن ۶ ماهگی بهترین موقع هست

سلام عزیزم منم هنوز سوراخ نکردم بزار یکم بزرگ تربشه خدایی نکرده اگه عفونت کنه بچه زیرشیش ماه نمیتونه بدنش ضعیفه الانم ک کرونا هست یکم دست نگه دار

عزیزم اگه مفید بود بی زحمت 😘❤

سلام عزیزم منم انجام ندادم فعلا هم نمیکنم بخاطر کرونا سلامتیش مهمتره یوقت دکتره ناقل باشه خدهی نکرده

سلام ما ۲۴روزه بود سوراخ کردیم هیچ مشکلی هم پیش نیومد خداروشکر

من بعد چهلش سوراخ میکنم

من دخترمودوماهگی بردم،دکترش گفت بذاربعدازگردن گرفتنش سوراخ کن،سه ماهونیمش بردم مطب هیچکس نبود،خوددکترش سوراخ کرد،فقط یه لحظه گریه کرد،اصلااذیت نشد،عفونتم نکرد،رو گوششم میخوابه

اولا الان‌زمستون کلاه بافتنی میزاری گوشواره گیر میکنه مکافاتیه
دوما اینکه بهترین زمان برای سوراخ گوش دو سالگیه
سوما اعضا بدن خودشه چرا باید شما سوراخ کنی
شاید دلش نخواد احترام بزارید بهش