۹ پاسخ

عزيزم من ٤ روز پيش ٢.٣٠ ساعتم زمان پروازم بود بااينكه دكترم ميگفت نرو ومسئوليتش گردن خودت ولى هيچ اتفاقى نيفتاد و نميفته فقط هر نيم ساعت تو هواپيما پاهاتو بازوبسته كن يا پاشو قدم بزن تا خون لخته نشه
نگران نباش

من تو هفته ۲۸ بارداری ۳ ساعت مسافتم بود خیلی اذیت شدم همش کمر و دلم درد میکرد سعی کن بیشتر از یکساعت یجا بی تحرک نشینی

گلم بدون اجازه دکترت نمیشه با پرواز بری ..
از دکترت نامه بگیر ،چن فرودگاه اجازه نمیده بهت بری اگه متوجه بشن بارداری ..
و ضمنن فشار هوا برای خودت و بچت مضره.
بایدحتمن با اجازه از پزشکت سوار بشی ..

من زیاد سوار سدم مشکلی نداشت بازم از دکترت بپرس

با دکترت مشورت کن باتوجه به شرایطت بهت میگه میتونی باهواپیما بری یا نه

باید از دکترت بپرسی اگه منع نکنه میتونی بری

نه از دکترت هم بپرس از ماشین و قطار بهتره هواپیما هم زمانش کمه کمر درد نمیگیری هم تکون نداره مثل قطار و ماشین

عاره من رفتمم البته برای من اول حاملگیم بود

شما که هنوز خیلی مونده تا زایمانت از الان می خوایی بری به نظر من بدون اجازه دکترت نرو خدای نکرده اتفاقی بیفته پشیمون میشی