۸ پاسخ

من از ۲۰روزگی همه چی خوردم بچه فقد بار اول اذیت میشه برای هر غدا
الانم معدش عادت کرده دیگ اذیت نمیشه
درکنار سردی گرمی بخور
عرق نعنا خوب نیس شیرتو کم میکنه

لبنیات گاوی هم اصلا نخور

سلام پسرمنم همینجوربود منک تا60روز فقط مرغ وگوشت میخوردم هیچی دیگ نمیخوردم خیلی دل دردداشت..الانم باترس ولرز یه چیزی میخورم

چاره ای نیست عزیزم باید یه مدت رعایت کنید
حبوبات رو از دو روز قبل خیس کنید و مرتب ابشو عوض کنید و قبل اینکه بریزید تو غذا چند دقیقه جدا بجوشونید و ابشو بریزید بعد بریزید تو غذاتون
شوید پلو ضد نفخه اگر دوست داشته باشید به برنجتون شوید بزنید خیلی خوبه
هرروز دم کرده‌ی رازیانه و تخم شوید بخورید یا اینکه یه کم عرق نعنا بعد غذاتون بخورید نفخ غذاتونو میگیره

اگ بعدازهرغذایی عرق نعنا هم بخوری خوبه...ولی شیرافزاهم بخور..چون انگارمیگن شیراکم میکنه ولی برای دلدردش خوبه...من دکتربرای دلدرش کولیکز وکامی کالم داده بود اونم خوب بود..تازگیا بهم اهورا نی نی داده تاثیرداره

عزیزم۲۰روز لبنیات حبوبات وهرچیزی ک نفخ اوره نخور اگ دیدی تاثیرداشت ک خب دیگ تاموقعی ک شیرمیدی نبایدبخوری ولی اگ نوزادت هیچ تغییری نکرد همه چیزبخور من ۳تادکتررفتم ۳تاییشون همینوبهم گفتن

قبلش حتما عدس و لوبیا رو خیس کن منم همینطوره بچم بعداز غذاحتما نصف لیوان عرق نعنابخور

والا منم همینم تاززززه برنج خودش نفاخ و سرده از همه چی بدتره