مامان نورا مامان نورا ۱ سالگی
❌اگر می‌خواهید،کسی را بُکُشید که زودتر بمیرد(مرگ تدریجی)حتما او را تشویق به مصرف قهوه کنید.🧐

❌اینها 👇🏻عوارض قهوه اس در صورتی که مداوم و تدریجی مصرف بشه. (تمام کسانی که طولانی مدت قهوه مصرف کرده اند، به این عوارض یا برخی از اونها مبتلا شدن) متأسفانه قهوه، یواش و نرم، نابودت میکنه، متوجه نمیشی،👉🏻عوارضی که مبتلا میشی، اصلا فکرش نمیکنی که اثر قهوه اس، یکماه قهوه رو کنار بگذار، خواهی فهمید که علت بیماریت همین بود

قهوه؛ فشار خون را بالا میبرد

قهوه؛ باعث تحریک و ضعیف شدن قلب و بیماری قلبی می گردد

قهوه؛ کلسترول خون را افزایش می دهد

قهوه؛ برای خانم ها و زنان باردار مضر است چون عوارض خطرناک برای کودک به وجود می‌آورد.

قهوه؛ باعث به وجود آمدن کیست در سینه خانمها می شود. اکثر خانم هایی که قهوه می‌خورند، مبتلا به کیست سینه می شوند.

قهوه؛ ایجاد سردرد می کند

قهوه؛ باعث، بی خوابی شده و لرزش و رعشه و پارکینسون می آورد

قهوه؛ ممکن است باعث تحریکات غیر ارادی عضلانی و منجر به سکته بشود

قهوه؛ ایجاد ناراحتی های روده ای و در برخی ایجاد اسهال می نماید

قهوه؛ ایجاد ناراحتی های معده ای می کند و سوء هاضمه به وجود می آورد

قهوه؛ باعث ریزش مو می‌شود

قهوه؛ باعث ضعف اعصاب میشود

قهوه؛ باعث تولید خلط غلیظ سودا در بدن می شود

قهوه؛ برای بیماران،دیابتی، سرطان، ام اس، بیماران کلیه، قلب،مغز و اعصاب و کبد به شدت مضر است.

❌به طور کلی،قهوه،هیچ خاصیتی ندارد،اگر خواهان سلامتی و طول عمر هستید،از مصرف آن خودداری کنید⛔این نوشیدنی، حرارت غریزی انسان را آرام آرام خاموش می‌کند
مامان کمیل مامان کمیل ۱ سالگی
مامان رضا مامان رضا ۱۷ ماهگی