۱۳ پاسخ

عزیزم منم چند روزه درکنار شیر خودم ببلاک ۱ میدم
عالیه
دخترمم سرموقع شکمش کار میکنه
درصورتیکه قبلا هفته ای یبار دستشویی میکرد.

من به پسرم بیومیل میدم وزن دهیش عالیه
یه بار ببلاک دادم اصلا راضی نبودم
سوپرامیل هم خوبه
به حرف بقیه زیاد توجه نکن به هر بچه یه چیزی میسازه

بلاک اچ آ یا اپتامیل اچ آ 1 مزه ش مثل هم

سلام من بیومیل 1میدم عالیه اکثرا شیر خشکها رو امتحان کردم باید به نی نی بسازه

همه شیر خشکا تقریبا ترکیباتشون مثل همه
باید ببینی کدوم به بچت میسازه
ببلاک و نان هردو خوبن
ولی مثلا واسه دختر من ببلاک نساخت ولی نان ساخت

سلام عزيزم بايد ببرى دكتر ك تجويز كنه چون ب هر بچه اى يه شير ميوفته ولى از نان ببلاك خيلى خوبه من ب دخترم دارم ببلاك ميدم چندروزى ميشه دكترش تجويز خداروشكر تا الان ك نه بالا آورده نه اسهال شده

به‌نظر من‌ببلاک

ببلاک یوبس هم نمیشه عالیه👌👌

دخترم من لب به آپتامیل نزد همشو ریختم بیرون حتی یه بارم نخورد وقتی خودم خوردم دیدم واقعا بد مزست حق داشت که نخورد کلی هم پول دادیم.

سلام آره من دادم به دخترم خیلی راضیم ببلاک ۱تا ۶ماهگی واز ۶ماه به بعد ببلاک ۲عالیه اصلا دخترم یبوست نشد.

من بچه ام بیمارستان بود ۸ روز اپتامیل اونجا بهش داده بودن خیلی هم خوب بود و تا الان میخوره اگه بهش میسازه اپتامیل بده عالیه

سلام به نظرمن نان

سلام ببلااک و اپتامیل خوبن ..شیرخشک نان رو وقتی نوزاد چندروزه هستن میدن اصولا