۴ پاسخ

۶ صبح که میخوابه ۱۰ بیدارش کن نذار بخوابم خودت خوابش رو تنظیم کن بعدش هم بذار بعد از ظهر ی نیم ساعت ۴۰ دقیقه ی چرت بزن،چند روز اینطوری پیش برای اوکی میشه اولش سخته

١٢كه ميخوابه كل خونه رو تاريك و اروم كنيد هودتونم كنارش بخوابيد تا ديدين ميخواد بيدار بشه سريع شير بديد و بخوابونيدش

عادتشو تعقیر بدین مثلا غروب یاهفت هشت هرجور شده بخوابونین چرتشو بزنه تا ۱۲ دوباره بخوابه‌چن روزی سخته ولی عادت کنه روروال میخوابه

ساعت خوابش همیشه اینطوری بوده؟؟