۵ پاسخ

وقتی برای جمع شدن شکم گن ببندی کمر دردت هم کمتر میشه چون گن کمر رو کمی تحت فشار قرار میده
وقتی هم گن میبندی شکمت رو روبه بالا بکش ک اضافی شکمت زیر شکم لُکه نشه وگرنه بعدا شل میشه آویزون میمونه
ولی وقتی شکمت رو بکشی بالا زیر شکمت صاف میشه

استراحت داشته باش .. واسه شکمتم شکم بند ببند من از همون روز اول بستم الان انگار نه انگار یه شکم زاییدم .. ببند که بعد چهل روز ورمش میخوابه یهو میاد پایین زشت میشه

واس درد ک کاری نکردم،ولی شکممو از روز دوم باروسری بستم بعداز ی ماه هم گن بستم

والا از کمر درد نگو که دلم خونه من فقط چربش میکنم و با یه شال کاموایی میبندمش بهتر میشه

سلام.. وای منم شکمم خیلی بزرگ مونده انگار وقتی ۶ ماهه باردار بودم...کاش یه راهکاری بود