۵ پاسخ

پسر منم اینجوری بود چهار ماهش ک شد دیگه گردنشو ب هر طرفی میچرخونه نگران نباش دکترم نمیخواد ببری

سلام نگران نباش پسر منم اونجوری بود سه ماهش که تموم شد خوب شد

منم پسرم خیلی سرشو سمت راست میذاره خیلی فکرمو مشغول کرده دکتر هم گفت نذار اینجور باشه گردنش کج میشه ولی گردنشو خوب میچرخونه

سلام عزیزم دختر منم سه و دوازده روزشه,درست مثل بچه شما گردنشو فقط سمت راست میگرفت طوری ک داشت واقعا ب اون سمت عادت میکردو گردنش کج میشد,مادر شورم گفت وقتی شبا میخوابه ب بالش نازک یا یه دستما بزار زیر بالشش ک مجبور شه فقط اون سمت دیگه رو نگا کنه ک خوب بشه ,سعی کن وقتی رو زمین بهش شیرمیدی از اون طرف بهش بدی که نگا نمیکنه چن هفته تکرار کن خوب میشه عزیزم

شنیدم که خودش خوب میشه ۴ ماهگی بتونه گردن بگیره خوب میشه نگران نباش