۷ پاسخ

راه حل های من برای یبوست دخترم؛
اب جوش ولرم شده بده
انجیرخشک داری بذار تو آبجوش آبشو بده
آب گرم بزن به کمرش ینی با آب گرم بشورش
ورزش بده پاهاشو سعی کن آروم پاشو به داخل شکم فشار بدی
شربت سگا گریپ خیلی خوبه دکتر بهش داد
شایدم به خاطر شیرخشکشه که یه مدت نده تا با مشورت پزشک عوضش کنی ولی دخترم فقط نان بهش میسازه
ماساژ روغن زیتون و اگه خیلی زور میزنه کمی بزار تو مقعد و یا اینکه شیاف بگیر از داروخانه

شیرخشک میخوره یا شیر مادر ؟ البته اگه شیرمادر بخوره عموما یبوست نمیگیره . شیرخشک ها گاهی باعث یبوست میشن . گاهی کمبود مواد غذایی و حذب کامل باعث یبوست میشه . پسر من شیرخشک اپتامیل میخورد یبوست نیشد نان که خورد درست شد . و شربت اهورا نی نی هم شکمو راه میتدازه . میتونی اگه ۴ روز گذشته دو سی سی تو شیر خشکش روغن زیتون اصل و بکر بریزی . روغن خوبااااا

مقعدشو چرب کن . من چند بار یکم روغن زیتون زدم فوری جواب داده

سلام اولا خوبه نکنه پی پی در حالی که اذیت نشه خودت چیزای گرم مخور با چیزای نفاخ

چند روزه پی پی نکرده؟

چند قاشق آب جوشیده ولرم بهش بده

عزیزم شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده قطره کولیکیدز هم خوبه..خودت رعایت کن تا بچه اذیت نشه