۴ پاسخ

از پنج ماهگی معمولا میگیرن از شیر شب و شما باید موقع خواب بچه ت غذا یا شیر به اندازه کافی بدی بخوره که سیر و راحت بخوابه و احتیاج نشه تا ۴،۵ صبح

اگه مفید بود بی زحمت بزن دکمه مفید بود رو 💙🌺

تاااا هیچجچچ وقت

بابا بچه باید تا دو ساالگی شیر بخوره اگه بدنش نیاز نداشته باشه خودش بیدار نمیشه اما اگر بیدار شد باید شیر بدی💜

عزیزم از ۷ ماهگی باید بگیری چون هم به بدن خودت آسیب میزنه هم به بدن بچه سعی کن شب سیرش کنی ک برا شیر شب بلند نشه

از ۷ ماهگی به بعد باید از شیر شب گرفت چون تو اون سن بچه میتونه تا ۱۲ ساعت بخوابه بدون شیر