۴ پاسخ

سلام عزیزم. منم تقریبا دو سال پیش همینطوری بودم و خودش سقط شد . باردار که شدم دکتر گفت اصلا نگران نباش و اصلا بهش فکر نکن. این بارداریتو تحت تاثیر قرار نمیده. شماهم اصلا به دلت بد راه نده. نگران نباش . سونو هم فکر کنم الان بری نشونش بده منتهی نشون هم نداد اصلا اصلا نگران نباش تا هفته ی ۱۲ هم طبیعیه اگه قلبش تشکیل نشه چون بعضی جنین ها اول مغزشون و بعد قلبشون تشکیل میشه.

سلام گلم برات دعا میکنم ک آن شاالله صحیح و سالم باشه
منم امروز فهمیدم بارداریم خارج از رحم خیلی ناراحتم افسرده شدم
گلم توکلت بخدا باشه تو هفته هشتم معمولا قلب جنین مشخص دیگه بنظرم برید سونو عزیزم آن شاالله همه چی اوکی

حتما برو دکتر که سونو انجام بده ایشالله قلبشم تشکیل شده

سلام عزیزم ان شاالله ک نی نیتون صحیح و سالمه همون هشت هفته بهتره.ببخشین میپرسم مشکلی داشتین ک بارداری پوچ بود ویار اینا داشتین من اصلا ویار ندارم میترسم پوچ باشه‌