۶ پاسخ

4 ماهش تموم شده .اول لعاب برنج بده بعد فرنی اردبرنج بعد سرلاکو حریربادام پوره سیب

عزیزم اگ مفید بودبی زحمت 😘❤

عزیزم اول از لعاب برنج و فردی استفاده کن و بعد حریره بادام
اگه مفید بود بی زحمت 😘🥰😍🤩

سلام دوست عزیز ؛ ۴ ماهش تموم شده . برای شروع غذای کمکی زوده به نظرم . باز نظر دکترشو بپرسید . کمکی رو با پوره میوه و سبزیجات مجاز شروع کنید

سلام گلم.
منم دخترم۶مردادبه دنیااومد
۱هفته دیگه شروع میکنم لعاب برنج بهش میدم.
وزن نی نی هاتون چنده تو اوایل۵ماهگی
🤔🤔🤔🤔

سلام ...الان ۴ماه و ۶روزشه..الان زوده براغذا دادن ولی میتونی با اب برنج محلی که لعاب دار هستش تو شیشه شیر بهش بدی.

سلام چهار ماهش تموم شده وارد پنج ماه شده از دکترش باید بپرسی واسه غذا دادنش.منم پسرم ۷ مرداد بدنیا اومد