۷ پاسخ

عزیزم انگار پسره

عزیزم استرس واسه چی
منم بعد از یه روز پر مشغله رفتم سونو دکتر گفت بچه در خواب عمیقه و کلی صبر کردم و شکلات خوردم تا بیدار شد
بعدشم وقتی دکترت نتوانسته جنسیت رو بهت بگه قطعا اینجا کسی نیست که بتونه کمکت کنه اینجا فکر نکنم کسی پزشک باشه همه مثل هم هستیم و در ضمن از رو این عکس بعید می‌دونم پزشک هم بتونه تشخیص جنسیت بگه باید در حین سونو مشخص بشه.
با دکترت مشورت کن چند روز دیگه شاید دوباره بتونی بری

پسره فكر كنم براي منم همين بود

بچت بریچ احتمالا دختر باشه

این الان کجاشه من نمیتونم تشخیص بدم کجاشه

خب رفتنی یه چیز شیرین میخوردی

سونو تشخیص نداده توقع داری اینجا بهت صدرصد بگن چیه.چند وقت دیگه برو سونو محدد