۱۰ پاسخ

یه چی میگم صحنه رو ترک میکنم 😂۹ماه دنبال اسم گشتیم آخر نیکا رو انتخاب کردیم بعد کلی ببر و بیار من اسم خودم سارا س یهو یکی گفت اه‌اه سارا و نیکای پایتخت😒آقا ما خورد تو ذوقمون !!!حالا دو شبه درد زایمان دارم داره به دنیا میاد امروز فردا بچه مونده بدون اسم😌هر چی بیشتر حساسیت نشون بدی خراب تر میشه

هر دوش قشنگه عزیزم

نیکان بزار گلم قشنگتره

نیکان بهتر آریا خیلی زیاد

نیکان خیلی خوبه عزیزم

نیکان قشنگع گلم.. انشاالله با دلی خوش ❤️

نیکان خیلی قشنگه آریا همه میذارن فراوان هست

من میخوام اسم پسرم و بزارم نیکان بنظرم هم صدازدنش قشنگه هم معنیش

نيكان قشنگه👌🏻.

نیکان زیباست
....