۸ پاسخ

منم تو فکرش بودم چون بچم پشت سرش صاف بود اما کم کم خودش انقد مدلای مختلف خوابید خودش درست شد

من ازبالش فرم دهی دارم استفاده میکنم بچه ام یک ماه و ۱۳روزشه راضی ام پشت سرشم خوبه دادم خیاط دوخت

من داشتم اصلا به درد نخورد اصلا دخترم سرشو روش نگه نمیداشت میزاشتم زیر سرش گریه میکرد

اصلا بدردم نخورد عزیزم
دکتر بهم گفت فرم سر تا ۶ ماهگی خودش شکل میگیره و تا دو سال شکل نهایی معلوم میشه بالش اصلا لازم نیس
منم چون از قبل خریده بودم دیگه کاری از دستم برنیومد اصلا استفاده نکردم الان اون وسطشو که دوخته بودن که گود بشه باز کردم الیاف به همه جا رفته نگه داشتم ببینم بزرگ شه میتونم به عنوان بالش معمولی زیر سرش بزارم یا نه چون فعلا بالش نمیزارم زیر سرش

سلام عزیزمیکی از دغدغه های منم فرم سر نوزادم بود که از پشت حالت نوک تیزی داره، به مرور بهتر شد و اینکه دکترش گفت اون بالش ها هیچ تاثیری نداره، در طول رشد نوزاد حل میشه. موقع خوابیدن جهت سرشو نوبتی عوض کنین، من خودم شبها راست و چپ میذارم روزا هم که پیشش هستم به پشت میخوابونم خیلی خوب شده

اره من استفاده کردم سر پسرم دراز شده پشت صاف البته من فقط به پشت خوابوندم الان بعدشده سربجه دراز شده

سلان مامان محمد طاها..سر پسرتون بهتر شد؟دختر منم پشت سرش صافه اصلا هم به پهلو نمیخوابه گریه میکنه چیکار کنم

برای منم سواله