۶ پاسخ

سلام بله میتونین پوشک کنین فقط یک روز درمیون ببرینش حمام با کف شامپو بچه بریزین روش شست و شو بدین اون حلقه خودش باید بیفته و اینکه پماد زخم بزنین تریماسیون ان ان یا بتامتازون دورش نه روش و از داروخونه بمرسین کدومش واسه نوزاد کم عوارض تره راهنماییتون میکنن یا ویتامین ا د پمادش عالیه

عزیزم توی تشت اب بزارش روزی چند بار خودش میفته

عکست واضح نیست ولی فکر میکنم حلقه داره میفته من پسرم هفنه گذشته ختنه با حلقه کردم

من از همون روز اول پوشاک کردم روز ۱۱ ام افتاد

عنبرنسا رپزی چندبار دود کن براش. یه کهنه بزرگی بنداز رو‌پاهاش دود بکن زیر کهنه ک خوب دود بخوره بش

چند ماهگیشه تازه ختنه کردین