۳ پاسخ

وای منم کلافه میشم نیم ساعت سر پا تابش میدم تو خونه میزنم به پشتش تا بزنه
حتی وقتی خوابش میگیره بلندش میکنم آروغ بزنه وگرنه تو خواب همش میپیچه به خودش
خودم اصلا خواب ندارم😶

آره..پشتشم میزنم تا آروغ بزنه یعنی دستم میشکنه ها ولی آروغ نمیزنه..مامانم میگی اگه آروغ نزد به پهلو بخوابونی دل درد نمیگیره

یعنی چه جوری بلند آروغ میزنه؟؟آروغ نمی زنه ۵یا ده دقیقه تو بغلت داشته باش سریع دراز نده بچه رو