۳ پاسخ

گوشت چرخ کرده، گندم، سیزی، هویج،ماش، عدس با مخلوط کن هم راحت میکس میشه

من‌اولین سوپ‌ پسرم‌ رو با یه قاشق برنج و یه تیکه گوشت بی چربی و یه تیکه هویج شروع کردم و بعد کم‌کم‌ سیب زمینی و کدوسبز و لوبیاسبز و چیزای دیگه اضافه کردم یا با رون‌مرغ پختم ضمنا منم گوشتکوب برقی ندارم میتونی بریزی تو مخلوط کن میکس بشه

هویج و سیبزمینی وبرنج نیم دانه وباهم بپزوبعد با گوشکوب دستی لهشون کن.