۴ پاسخ

گندوم الان نه ۹ ماهگی اما سرلاک برنج از ۶ ماهگی میتونی بهش بدی اما حریره بادوم هم ۶ ماهگی

من بچم پنج ماه و چهارده روزش بود دکترش بهش سرلاک گندم شیر با برنج و شیر داد استفاده میکنم خوبه

عزیزم طبق دستورپزشک سرلاک برنج وحریربادام وگندم از۶ماهگی سرلاک گندم وخرماوسرلاک گتدم وموزاز۷ماهگی سرلاک گندم ومیوه وگندم وتکه خرمااز۸ماهگی

از اخر شش ماهگي
البته من اينجوري شروع كردم چون مطالبي خوندم ك زودتر از اين بخاي شروع كني سيستم گوارشي بچه در اينده دچار مشكل ميسه