۷ پاسخ

عزیزم بچه ی که شیر مادر میخوره طبیعیه‌ پسرمن۹ روز دفع نداشت بردم دکتر گفت تعداد روز مهم نیست اگر حجم زیاد و شل دفع میکنه مشکلی نیست.ولی‌اگه خشک و‌سفته باید ببری دکتر.هیچی بهش نده خودش خوب میشه

خب وقتی دلش درد نمیکنه چیکارش داری ،شکمشو دورانی با روغن زیتون ماساژ بده ب گوش پاک کن روغن زیتون بزن یا وازلین و معقدشو باهاش تحریک کن، یا اینک صابون بمال ب گوش پاک کن و بفرس داخل معقدش ولی حواست باشه ممکنه فوری مدفوع کنه کثیفت نکنه

تا یه هفته مشکلی نیست الان کاری نکنین بذارین بدنش روال عادیشو طی کنه اگه بعد یه هفته نکرد اونوقت تدبیر کنین

عزیزم نوزاد تا ۶ روز مشکلی نداره.بعدش اگر نیومد ببرش دکتر

سلام.مگه گرمیچر تاثیر داره؟؟؟؟؟

اگ شیر خودتو میخوره تایک هفته مشکلی نداره

تا یه هفته عادیه ولی میتونی با روغن زیتون دورنافشو چرب کنی یا پاهاشو مدل دوچرخه زدن تکون بدی