۸ پاسخ

سعی کن بخوابونیش تو خواب بهش شیر بده ،یه مدت کوتاهه،وقتایی که از خواب بیدار میشه زمان مناسبی برای شیر دهیه سعی کن تو یه مکان ساکت بهش شیر بدی

بحدامنم همینجورم😣😣😣
بااشک بهش شیر میدم ب زور مگه میخوره.وزنش خیلی کمه .
مردم دیگه ازغصه

دختر منم همینجوریه اعصابم خورده که خوب نمیخوابه نگرانشم یه چرت میزنه باز بیداره برای شیر هم اذیت میکنه

اخه اصلنم خوب نمیخوابه همش بیداره خوابش 10 دقه هم نمیشه

چرا داره ، با کولیف یه ضره شیر میخوره به سختی

والا پسر منم دو ماه نیمشه بد سینه گی میکنه به هزار بدبختی کلی گریه میکنه در حال غش کردن میشه که شیر میخوره

دخترمنم نزدیک چهارماهگیش همینجوری شده بود فقط میخوابید کمی شیرمیخورد بیداربود نمیخوردو لج میکرد بردم دکتر گفت اشکال نداره بچها تواین ماه خوب میتونن ببینن حواسشون جای دیگس اگ وزن کم کرد یا وزنش اضافه نشد ببرش دکتر

عزیزم دخترت رفلاکس نداره؟