۷ پاسخ

نباید دوبرابر داد چون سوسپانسیون و غلیظ تر دکتر دخترم گفت تقریبا یک و نیم برابر وزنش بدید

اره همون دو برابر وزنش باید بدی پاراکید مزش بهتره بچه راحت تر میخوره

هیچ فرقی نداره طعمش توت فرنگیه بچه ها دوس دارن.اره میتونی بدی.بله ۲ برابر وزن هر ۴ ساعت. غلیظه مواظب باش کم کم بش بده نپره گلوش

عزيزم استا پاراكيد چون سوسپانسيونه و طعم داره خوشمزه تره و بچه راحت تر ميخوره
و بايد تعداد قطره هايي ك ميدي دوبرابر وزنش باشه

در این مورد اطلاعاتی ندارم

والا من نظر شخصی خودمو میگم نظر بقیه دوستان هم محترمه اما برای من پارتکید و این حرفا فرقی نداره وقتی میرم داروخانه میگم نوزادم مثلا یک ماهه هست چه قطره استامینیفونی به نظرتون خوبه بدین بهم‌ اونام میدن حالا هر قطره استامینیفونی که میخواد باشه مهم اینه که تبش پایین بیاره

آره دو برابر وزن بده