۶ پاسخ

وای چه بهتر که سینه تو میگیره
اب هویج عدسی سوپ اش جو قطره شیرافزا عرق رازیانه بخور شیرت زیاد شه
شیرخشکو قطع کنی بهتره هیچی بهتر شیر مادر تیست

عزيزم اين خيلي خوبه كه شيشه نميگيره، سعي نكن بهش بدي
شما سعي كن چيزاي شيرافزا بخوري شيرت زياد بشه
مطمئن باش كه تنها با شير خودت سير ميشه وگرنه همش گريه ميكنه و اصلا نميخوابه
پسر منم همين طور بود تا دو ماهگي هم شير مادر ميخورد هم خشك از دو ماهگي رفته رفته شير خشك كمتر شد الان كه چهار ماهشه شير خودمو ميخوره

بنظرم شیر خشک بهش نذه. شیر خودت بده. جیزایی مقوی بخور تا شیرت زیاد شه

اول اینکه شیر شما با مک زدن بچه زیاد میشه و اینکه راه های افزایش شیر رو امتحان کردید؟

خوبه كه
الان دوست داره ميك بزنه بخاطر همين سينتو ميگيره
هرچي بيستر بمكه شير بيشتري مياد

دقیقا پسر منم همینطور بود ...منم شیرم کمه بچه هم شیشه نمیگرفت منم میذاشتم قشنگ گشنه شه بعد مجبور میشد میخورد