۷ پاسخ

الان شیر بهش نده بزار رو پات بخابه .پستونک بزار دهنش .تا ۱ ساعت دیگه شیر بده

دختر من رفلاکس شدید داشت دکتر بهش قطره پدی لاک و قطره کولیکز داد اب روی آتیش
تعجب میکنم چرا دکتر بهتون امپرازول داده سریع براش تهیه کنید خوب میشه حتی توی اینترنت هم بزنید توضیح داده

سلام به بچها پدی لاک و قطره کولیک میدن

خب نده بهش.شیر خشک میخوره یا شیر خودت؟
اگه شیرخشک‌میخوره باید ای آر بدی اگه شیر خودتو یه رژیم غدایی بگیر و چیزایی که رفلاکس بچه رو تشدید میکنه نخور. منم دخترم همین بود داروشو قطع کردم رژیم غذایی گرفتم الان خیلی بهتره خدارو شکر فقطم شیر خودمو میخوره

واسه منم همین اتفاق افتاد 😔😔😔

عزيزم اگه ميتوني تشك زيرشو شيب دار كن من اينكارو كردم خيلي تاثير داشت اروغشم هميشه بگير

امپرازول نباید شب بدی صبح باید بدی عزیزم