۸ پاسخ

بچه هاتا3و4ماه همینطورن.. میتونی کولیکز یا میکسچرش بدی.. هم بچه آروم میشه هم خودت به آرامش میرسی به خصوص شبا زمان خاب

بچه منم اینجور دکتر گفته تا قبل از چهل روزگی نمیشه دارو داد فقط گفت شکمشو و پهلوهاش رو ماساژ بده

عزیزم جای نگرانی نیست ولی شما تو تغذیه خودتون خیلی دقت کنید که ݟذاهای نفاخ نخورید اگه چند روز رعایت کنی نی نی خوب میشه

کولیک داره ببر دکتر تا دارو بده آروم‌تر شه تو اینترنتم یه راههایی برای آروم‌تر شدن کولیک گفته مثل ذکر خوابوندن و ...

یکی از علائم حساسیت به پروتئین گاوی همین زور زدنه هرچه زودترحتما ببرش دکتر امروز بهتر از فرداست چون اگه دیر بشه خون تو مدفوعش میبینی که دیگه شدید میشه حساسیتش من دخترم دوهفته اش بود بردمش زود متوجه شدم رعایت کردم براهمین خفیفه حساسیتش نزاشتم دیر بشه

سلام پسر منم اینجوری بود بردمش دکتر گفت ختنه کنید درس میشه ختنه کردیم خداروشکر خوب شد دیگه الان ن زور میزنه ن قرمز میشه شاید از یبوستم باشه

سلام عزیزم ببرش دکتر شاید حساسیت به پروتئین گاوی داره نباید خیلی چیزا بخوری اگه شیرخودت میخوره دخترمنم همینطور بود بردمش دکتر گفت حساسیت داره رعایت میکنم الان خیلی بهتر شده حتما ببرش دکتر

پسر منم همینه همش زور میزنه خیلی زیاد