۵ پاسخ

عزیزم تخم شربتی هم خیلی خوبه هم کلسیم زیاد داره برااستخون هات خوبه هم شیرتوزیاد میکنه من خودم امتحان کردم عالیه آب هویج هم برای زیاد شدن شیر خوبه ومغزیجات بخور شیرت مقوی بشه بچت سیر بشه بادام زمینی هم برای شیر عالیه

پودر گالاکتومید بخور

دم کرده رازیانه مقدار شیر رو تو سینه هاخیلی خیلی زیاد میکنه
وای برای چرب شدن شیر باید چیزهایی که چرب هستند بخوری

عزیزم من مولتی ویتامین مخصوص شیردهی میخورم کلسیم هم داره خیلی خوبه ،واسه شیر هم ارده شیره، ارده عسل، حلوا شکری اینچیزا رو بخوری تاثیر داره خیلی

اگه شیرتو بالا میاره شاید رفلاکس داره..برای زیاد شدن شیرت قطره شیر افزا بخور...روغن حیوانی...غذاهای آبگوشتی معجزه میکنه و دلستر انگور قرمز هم شنیدم خیلی تو زیاد شدن شیر تاثیر داره منم همینا رو میخورم