۵ پاسخ

من روزی دوبارشیرخشک میدم بهش بقیش سینمو میخوره بایکی دوبار ک چیزی نمیشه

عزیزم منم تا چهل روزگی دخترم هم از شیر مادر و‌هم شیر خشک استفاده کردم،شبا شیر خشک میدادم روزا هم یبار میدادم ولی با شیشه شیر چیکو ک شبیه سینه مادره و این باعث شد که سینه رو ترک نکنه و بعدش یهویی دیگه شیرخشک نخورد

عزیزم من یه بار روز یه بار شب بهش میدم خدا روشکر سینه رو هم میگیره

فعلا برا که سینه رو فراموش نکنه یه روز در میون شیشه بده ولی اگه فقط روزی یه بار شیشه میدی مشکلی پیش نمیاد تا دیدی میخواد سینتو نگیره چند روز با قطره چکون شیرخشک بده

عزیزم دخترمنم اینجوری بود سعی کن ندی بهش ازسینت میوفته دیگ نمیخوره