۵ پاسخ

برو حمام بعد از حمام قشنگ سشوار بگير بعد پماد نيكا بزن تا يك ساعت شرت نپوش هوا بخوره و اينكه بيشتر سعي كن دراز بكشي و نظافتشم خيلي رعايت كن

قرص اناناس بخر بخور زود بخیه ها جوش میخوره میفته راحت میشی.اگر بوی چرک میده و ترشح زردرنگ شده عفونت کردی فقط عنبرنسا دود بده

خودتو بشور با سشوار خشک کن
پماد آلفا بزن بعدش عالیه

فقط فقط بشین توی تشت اب ولرم نصف بسته نمک بریز نبم ساعت بشین داخلشون تاموقعی بخیه هات خوب میشن بشین منم مثل شمابودم بعدازهردستشویی نوارتوعوض کن خودتوبااب ولرم بشورباسشوارخشک کن بعدشورت نخی بپوش همشم استراحت کن ابگوشت وگوشت وغذای ابکی بخور انشالله به مرورزمان خوب خوب میشی

سلام من شنیدم میگن عسل واسه زخم خیلی خوبه عسل طبیعی البته بزنی به نوار بهداشتی بعد بپوشی