۶ پاسخ

سلام مامان عزیز
طبیعیه عزیزم،منم از هفته ی ۶ ویار خیلی بدی داشتم و میل به هیچی نداشتم.اما الان که تو هفته ی ۱۳ ام هستم خیلی بهتر شدم.من تو اون هفته ها شربت موهیتوی سن ایچ رو کم کم میخوردم.به خاطر لیموی داخلش میلم رو یکم بیشتر می کرد.شما هم چند تا چیزو امتحان کن که ببینی کدوم میلتو یکم بیشتر می کنه

من با یه نوشیدنی گرم شروع میکردم یکممم مبهتر میشدم، چایی یا ایجوش نبات میخوردم با نبات کم، یکم دلم اروم میشد بعدش یه چیزی میخوردم

طبیعیه گلم منم اینطور بود😭ولی همین که ۸هفته شدم ویارم شروع شد همش حالت تهوع دارم

طبیعیه ولی سع کن بخوری، حداقل کنارت نون خشک یا ساقه طلایی بذار ک کم کم بخوری

عزیزم طبیعیه من الان هفته ۱۳هستم
ب زور اب میخورم ۷کیلوام کم کردم تهوع شدید دارم فقط سرم و تقویتی میزنم

گلم گروه واتس برای سه ماه اول زدم اگر دوست داشتی بیای شماره تو بده اددت کنم