۱۰ پاسخ

تو کتاب حلیه المتقین نوشته تا ۴۰ روز نوزاد رو بیرون نبرین که چشم ناپاک بهش نیفته(منظور از ناپاک یعنی کسی که غسلی به گردنشه و هنوز انجام نداده علی الخصوص غسل جنابت)

منم شنیدم که میگن نبرین.سرخاکم نبری بهتره.من دخترمو برده بودم.خیلی بیقرارشده بودهمش گریه اینامیکرد.حالاازماشین پیاده نشده بودم.شوهرم رفت براش دعانوشت خوب شد.کسی ازشماانتظارنداره تواین وضعیت بری.

سلام عزیزم این که حایی نری چرته ولی سر خاک با این وضع کورنا نرو کسی که انتظار نداره یا بزارش پیش کسی خودت برو و زود بیا نبر بچه رو

از قدیم گفتن تا ۴۰ قبرستونی نباید بری

میگن اگه کسی بیاد روی سرش ولی شما بچه رو دارید میبرید روسرشون پس مشکلی نیست ولی سر خاک بچه نبرید بهتره

سلام اصلا واجب نیست که بخواین برین سر خاک از قدیم گفتن نصف چشم برا قبرستون.دور اطرافیان باید شمارو درک کنن لازم نیست که برین

قبرستون که سنگینه نباید بچه ببری مگه تو این کرونا جایی بازه

میگن تا چهل قبرستون نباید بری.شب میری بیرون خودت یا نوزادت باید یه تکه نون با خودت یا قرآن همراه داشته باشی.حالت خرافاته یا واقعیت نمیدونم😉

عزیزم سر خاک بهتره نری.اگرم رفتی بچتو ب هیچ عنوان نبر.منم شنیدم میگن سعی کنی خونه ی کسی نری.علتشو نمیدونم

ربطی به چهل و اینا نداره کلا بهتره بچه رو سر خاک نبرین فضاش سنگینه ....خواهر منو مامانم برده برد تا یه مدت مریض شد