۵ پاسخ

من قطره کولیک اید میدم(البته دکتر داد) زود خوب میشه باد شکمش در میاد😅😅
بوی زیره میده

فقط کولیک ایز بده اگه داری .همراه باشیرت از کنار پستونت بده بخوره عالیه

خودت زيره ورازيانه دم كن خودت بخور رازيانه هم من پرسيدم برا پسر انچنان كه ميگن ضرر نداره وقتي بخوري ميره تو شيرت بچه اروم تر ميشه قطره پدي لاكت يا كوليك به تجويز پزشك غذاهاي نفاخ كمتر بخور من پسرم اصلا شير ميخورم بهش نميسازه دلدرد ميشه

کولیکز..اهورا نی نی هم خوبه..کامی کالم..کارمینت..همه اینا خوبه

وقتی بهش شیر میدی گلم اروغ بچه رو بگیر که نفخ نکنه