۴ پاسخ

باروغن زرد گوسفندی چربش کن

اصلا فعلا نباید بشینی روی بخیه هات. مرتب با صابون بچه بشور و با سشوار خشک کن. دکتر بهم اینطوری گفت. یه اسپری ضد میکروب و باکتری هم داد بعد از خشک کردن بزنم. خدا رو شکر اصلا مشکلی واسم پیش نیومد

با سرم شستو شو بده بعد سشوار بکش. زود خشک میشن. عسل هم بزنی خوبهـ

بشور و خشک نگه دار زیاد هم نباید بشینی چون ممکنه از هم باز بشه پماد آلفا بگیر بزن زود خوب میکنه چیز دیگه نزن چون ممکنه دچار عفونت بشه بخیه هات