۶ پاسخ

سلام ❤منم هفته پونزده ام سه هفته پیش رفتم ب منم گفت جفتت پایینه زیاد نزدیکی نداشته باش استراحتم بکن

منم اینجور بودم بهم گفت کار سنگین نکن خم نشو و کلا ۱۰ روز استراحت مطلق کن دوباره بیا که بعدش خداروشکر خوب شده بودم

بعضی از دکترا شیاف میدن که جفت بره بالا

اگه زایمانت طبیعی باشه جفت میره بالا نگران نباش

نباید وسیله سنگین بلند کنین
نباید پله زیاد رفت و آمد کنین
کار اضافی انجام ندین تو خونه فقط کارهای واجبتون
معمولا میگن با رشد جنین می‌ره بالا
منم الان هفته 16ام و جفت منم تو 12 هفته گفتن پایینه
جز رعایت کاری نمیشه کرد

کار سنگین انجام نده، از پله بالا پایین نرو زیاد خم و راست نشو،منم جفتم پایینه سر بچه اولمم همین بود،مراعات کن کاری باهات نداره،جفت سرراهی خطرناکه