۸ پاسخ

به هیچ عنوان شیرین نکن کلی ضرر داره
فقط باید با دستت جلو دهنش نگه داری که مک بزنه بگیره، پسر منم ریفلاکسیه با همین روش موفق شدم پستونکیش کنم

دختر منم اینجوری بود ازاین سیلیکونیا گرفتیم براش میذاری دهنش بادستت نگه دار بزار مک بزنه انداختش بیرون دوباره بذار دهنش اینقد امتحان کن تا بگیره بالاخره موفق میشی فقط حوصله کن

وقتي داري تكونش ميده و حالت خواب گرفته بده خيلي خوب ميگيره و ميخوابه

سلام پستونک ارتودنسی ۰وتا ۶ بدین بهش بهتر میگیره من اول تو آب قند زدم واسش وقتی میده بیرون با دست نگه دار دم دهنش چندتا ضربه پشت پستونک بزن کم کم میگیره ولی خیلی پستونکی نمیشه پسر من ک خیلی وابسته پستونک نیست فقط واسه خواب

من هرکاری کردم نگرفت کلا بیخیال پستونک و شیشه دادن شدم

پسرمنم رفلاکس داره پستونک نمیگیره چون وقتی میخوره کلی بالا میاره

عزیزم شیرینش کن بده بخوره و بیشتر تو خواب بده تا عادت کنه بهش

سلام عزیزم. پستونکو شیرین کن شاید جواب داد