۴ پاسخ

ولی میگن تازمانی ک شیر خودتو بخوره حساسیته هست

سلام دختر منم داره ۳ روزه دیگ ۵ماهش میشه تاالان شیر خودمو میدادم با شیرخشک کمکی الان دوروزه کلا دیگ شیرخشک میخوره

من دخترم داشت ولی خیلی شدید بود... دکتر گفت نمیتونم رژیمی بدم بهت که زنده نمونی... شیرتم باید قوت داشته باشه با رژیم شیرت خوب نمیشه.. کلا شیرم رو قطع کردم... البته از ختر من خیلی شدید بود

منم دخترم آلرژی داره الان دخترم پنج ماهشه بازم هنوز رژیمو دارم بستگی داره بعضیا تا شش ماه خوب میشن بعضیا تا یه سال