۹ پاسخ

داره لثه سفت میکنه هویج رو بذار تو فریزر تا یکم خنک بشه بعد بده دستش و یا استامینوفن بمال به لثه هاش

والا من پسرم داره دومیش ودرمیاره هی اذیت میکنه دندان گیر هم خریدم اصلا نزاشت بزارم زیردندونش

گوشت کباب کن بده دستش بکشه به دندونش میگن زهر دندون رو میگیره

سلام عزیزم من دخترم همین جوری هست،دکتر براش استامینوفن نوشت باشربت سیتریزین،درصورتی که خیلی ناارومی کرده بهش بده

ی مقدار دیفین هیدرامین بزن ب انگشتت بمال ب دندوناش. لثه گیر هم بزار یخچالبزار رو لثه هاش

من پماد باریج لثه می زنم واسش اگر هم خیلی بی قراری کنه قطره چکان استامینوفنش رو می مالم رو لثه هاش

ژل دندون باریج بگیر

سلام هویج رو بزارید تو فریزر خنک میشه بدین دستش عالیه

سلام داره لثه هاش اماده میشه ولی از دندون فعلا خبری نیست باید یه دندون بگیری بکشی یا بدی دستش خارش رو کم میکنه دوست دارن یا هویج رو بشور خودت بکش به دندونش